Artikelen

Aanbieding voor Windows 8 Upgrade

De nieuwste versie van het Microsoft besturingsysteem is 'Windows 8'.
Deze heeft geweldig nieuwe features en is ook voorbereid op Touch bediening. Het is een hele degelijke en betrouwbare versie met geheel nieuw en eigen uiterlijk. Er is nu ook een Microsoft APP store waardoor uw PC nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker gemaakt kan worden. Maak kennis met Windows 8 en klik op de onderstaande link:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-8


Nieuw is leuk maar bent u nog niet overtuigd ?

Misschien twijfelt u nog en koopt u liever de zekerheid van het bekende Windows 7. Dit kan bij RealPC want zolang Windows 7 nog verkocht kan en mag worden zullen wij dit ook blijven doen (Windows 7 blijft ondersteund tot januari 2020). U krijgt bij ons de keuze tussen de `oude´ en nieuwe.


Koop nu een Windows 7 PC en krijg Windows 8 Pro voor € 14,99

Om het niet te hoeven missen heeft Microsoft een speciale aanbieding voor U !
(Met deze Upgrade aanbieding kunt u het in ieder geval ook proberen...) Indien u nu een nieuwe RealPC met voorgeïnstalleerde Windows 7 aankoopt, kunt u voor slechts € 14,99 een upgrade naar Windows 8 Professional bemachtigen.


Het gehele assortiment van RealPC systemen komt in aanmerking !

Ongeacht welke RealPC of versie Windows 7 voor u is voorgeïnstalleerd (Windows 7 Home of Windows 7 Professional). Alle RealPC´s komen in aanmerking om mee te mogen doen met deze aanbieding. U hoeft alleen de onderstaande link te gebruiken en de registratie bij Microsoft te voltooien. Na betaling van de € 14,99 kunt u de upgrade direct downloaden. http://windowsupgradeoffer.com/nl-NL


De aanbieding is geldig tot en met 31 Januari 2013.

Uiteraard is deze aanbieding maar beperkt geldig, dus mocht u hiervan gebruik willen maken raden wij aan haast te maken. Iedere aankoop tot en met 31 Januari 2013 moet ook op tijd worden ingediend, uiterlijk voor 28 Februari 2013. Voor verdere uitleg en voorwaarden kunt u deze link gebruiken. http://windowsupgradeoffer.com/nl-NL/Home/ProgramInfo

RealPC 3 jaar garantie